Η διοίκηση της Σάλκε ζήτησε συγνώμη από την Ντόρτμουντ για την ρατσιστική επίθεση στον Μουκοκό

Η διοίκηση της Σάλκε ζήτησε συγνώμη από την Ντόρτμουντ για την ρατσιστική επίθεση στον Μουκοκό

Άθλια συμπεριφορά αντιμετώπισε ο Γιουσούφα Μουκοκό από τους οπαδούς της Σάλκε, οι όποιοι σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι της Κ-19 με τη Ντόρτμουντ τον προσέβαλαν με ρατσιστικά σχόλια, προκαλώντας τη δημόσια συγγνώμη του συλλόγου

Mukoko
Το «φαινόμενο» της Ακαδημίας της Ντόρτμουντ, ο Γιουσούφα Μουκοκό, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους διθυράμβους που γράφονται γύρω από το όνομά του, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο ντέρμπι της Βεστφαλίας κόντρα στη Σάλκε, με το οποίο έφτασε τα 9 γκολ σε μόλις τρεις εμφανίσεις με την Κ-19.

Ωστόσο, πέρα από την άμυνα των ενηλίκων Βασιλικών Μπλε που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, έπρεπε να υπομείνει και τις διαρκείς ρατσιστικές προσβολές από την κερκίδα των γηπεδούχων.

Ειδικά μετά το 3ο του τέρμα, που σφράγισε τη νίκη της Μπορούσια με 3-2, μερίδα οπαδών της Σάλκε επιτέθηκε επαναλαμβανόμενα στον 15χρονο επιθετικό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επίσημη συγγνώμη από τον σύλλογο λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα.

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγγνώμη για τη συμπεριφορά μερίδας των οπαδών μας προς τον Γιουσούφα Μουκοκό στο σημερινό ματς της Κ-19. Ξέχωρα από τα συναισθήματα ενός ντέρμπι, καταδικάζουμε απόλυτα τέτοιες προσβολές. Η διοίκηση της Σάλκε και η ένωση των υποστηρικτών μας θα αναλάβουμε δράση».

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης