Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τους Μαϊάμι Χιτ»

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τους Μαϊάμι Χιτ»

Ο Έτορε Μεσίνα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Euroleague και τον παρομοιάζει με τους φιναλίστ του NBA - Για επιστροφή σπίτι του έκανε λόγο ο Κάιλ Χάινς

ΜΕΣΙΝΑ
Η Αρμάνι Μιλάνο είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Euroleague και ο Έτορε Μεσίνα έκανε ένα σχόλιο... ΝΒΑ για τον προσεχή αντίπαλο του, μιλώντας στο σάιτ της ομάδας του.

«Ο Ολυμπιακός είναι σαν τους Μαϊάμι Χιτ, κυρίως για την παράδοσή του να ξέρει πώς να παίζει με την εμπειρία, με οργάνωση, την ψυχική σκληρότητα και την ηγεσία των ιστορικών παικτών του, όπως του Σπανούλη και του Πρίντεζη, ενώ φέτος επέστρεψε και ο Σλούκας . Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα, στον οποίο κάθε κατοχή θα είναι σημαντική και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα μπορούσε να είναι καθοριστικός παράγοντας, για το τελικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς φυσικά και δεν ξεχνά την πορεία του στον Ολυμπιακό και σχολίασε πως επιστρέφει στο... σπίτι του.

«Θα συναντήσω τέσσερις παίκτες που έχουν κερδίσει μαζί μου την EuroLeague. Η επιστροφή στην Αθήνα μοιάζει σαν να επιστρέφω στο σπίτι και θα μου δώσει την ευκαιρία να ξαναζήσω αυτές τις αξέχαστες στιγμές για λίγες ώρες, ειδικά τώρα που επέστρεψε και ο Σλούκας»


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος: Μετά τις 10 Ιανουαρίου το ντέρμπι

Βενγκέρ: Ακατανόητος θεσμός... να απαλλαγούμε από το Nations League

VAR: Πώς λειτουργεί η τριδιάστατη γραμμή που δείχνει το οφσάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης