Λιβάι Γκαρσία: «Ερχομαι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να πάρω τίτλους»

Λιβάι Γκαρσία: «Ερχομαι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να πάρω τίτλους»

Ο Λιβάι Γκαρσία, μίλησε για την συμφωνία του με την ΑΕΚ, τους στόχους που έχει με την Ένωση αλλά για την συνομιλία που είχε με τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα

levi_garcia
Τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος προβάρει ο Λιβάι Γκαρσία καθώς την Τρίτη (15/09) αναμένεται στη χώρα μας, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την Ένωση.

Οπως ενημερωθήκατε από χθες το βράδυ, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μετέφερε στην Μπεϊτάρ ότι αποφάσισε να επιλέξει την ΑΕΚ. Η Ένωση ανέβασε την προσφορά της στην Μπεϊτάρ στα 2,6 εκατ. ευρώ για το 60% με μεγαλύτερη προκαταβολή και περισσότερα εγγυημένα χρήματα στην Μπεϊτάρ ενώ υπάρχουν και περισσότερα μπόνους.

Ο Λιβάι Γκαρσία, μέσω του gazzetta.gr, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα αλλά και για τα όνειρά του με την ΑΕΚ.

«Διάβασα πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΚ και ξέρω ότι πήρα την σωστή επιλογή. Με βοήθησε περισσότερο το ένστικτο μου, το οποίο ακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Μίλησα με την οικογένεια και τους φίλους μου και με βοήθησαν κι αυτοί να πάρω τη σωστή απόφαση.

Οπως επίσης μίλησα και με τον προπονητή της ΑΕΚ, τον κ. Καρέρα. Μου εξήγησε το πλάνο, τον ρόλο που θα έχω στην ομάδα αλλά και για όλα όσα θα πρέπει να ξέρω για την ΑΕΚ. Ηταν ένας από τους λόγους που με έπεισαν να έρθω. Ξέρω ότι είναι ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και η ομάδα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλω να είμαι μέρος αυτού του σχεδίου.

Αν μπορώ να δώσω μία υπόσχεση; Τα πάντα για την ομάδα!».


Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Η ώρα τις υπέρβασης!

Αγοράζει τη Δόξα Δράμας ο απαγωγέας του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου;

Αινιγματική η πρώτη ανάρτηση του Αντετοκούνμπο μετά τις μαζικές διαγραφές στο Instagram

Βίντεο: Εκτός εαυτού ο Νεϊμάρ, αποκαλεί «ρατσιστή» τον Αλβάρο και θέλει να τον κτυπήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης