Ολυμπιακός: Πανηγύρισε δεόντως αν και δεν αγωνίστηκε ο Ραφίνια
Ο Βραζιλιάνος άσος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, αν και παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες
Με την ψυχή του φαίνεται να πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ραφίνια, παρά το γεγονός ότι δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί.
Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπαικτών του από τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.
Παρ' όλα αυτά ο 35χρονος άσος, χάρηκε και με το παραπάνω τη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου που πέτυχε η ομάδα του, γι' αυτό και στα αποδυτήρια πόζαρε χαμογελαστός αγκαλιά με την κούπα!
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έδωσε το σύνθημα για περισσότερα τρόπαια από τη νέα σεζόν.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAFINHA (@r_13official) στις
«Συγχαρητήρια παιδιά. Είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδος 2019/20. Θα εργαστούμε σκληρά για πετύχουμε ακόμα περισσότερα τη νέα σεζόν. Πάμε Ολυμπιακέ», έγραψε χαρακτηριστικά.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.