Βίντεο: Η απονομή στους Κυπελλούχους - Η τελευταία κούπα του Τοροσίδη

Βίντεο: Η απονομή στους Κυπελλούχους - Η τελευταία κούπα του Τοροσίδη

Από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έλαμπε από χαρά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, πήρε την κούπα και εν μέσω αποθέωσης τη σήκωσε στο Πανθεσσαλικό - Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Θρακιώτη που εγκαταλείπει την ενεργό δράση κατακτώντας ένα ακόμη Κύπελλο Ελλάδας

marinakis-panigyrismoi_2
Για τον Ολυμπιακό ήταν το ιδανικό φινάλε μιας μαραθώνιας χρονιάς... Για τον Βασίλη Τοροσίδη ήταν το ιδανικό φινάλε μιας ονειρικής χρονιάς.

Ο 'Τόρο' ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα και για 80 λεπτά ήταν εξαιρετικός φορώντας το περιβραχιόνιο του τελικού.

Στα 36 του ήθελε να πει αντίο με ένα νταμπλ κι αυτό έγινε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του παραδίδει το τρόπαιο και τον Τοροσίδη υπό τις ιαχές των συμπαικτών του να το σηκώνει ψηλά...



Οι πανηγυρισμοί του Βαγγέλη Μαρινάκη για το νταμπλ
Με το γιο του Μιλτιάδη και το στενό του φίλο Σωκράτη Κομινάκη πανηγυρίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ.


Κλείσιμο





miltiadis-story
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης