Champions League: Στον «αέρα» η έδρα του Σίτι-Ρεάλ λόγω κορωνοϊού

Champions League: Στον «αέρα» η έδρα του Σίτι-Ρεάλ λόγω κορωνοϊού

Η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα και πως όσοι εισέρχονται από την Ισπανία στην Αγγλία θα πρέπει να μπαίνουν σε 14ημερη καραντίνα

realll
Στον... αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή της δεύτερης αναμέτρησης για τους «16» του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο λόγος είανι πως η αγγλική κυβέρνηση πήρε νέα μέτρα και ανακοίνωσε πως όσοι εισέρχονται από την Ισπανία στην Αγγλία θα πρέπει να μπαίνουν σε 14ημερη καραντίνα.

Αυτό σημαίνει πως η ρεβάνς στις 7 Αυγούστου δεν μπορεί να διεξαχθεί υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική κυβέρνηση δεν κάνει... διακρίσεις σε αθλητές ή σε οποιοδήποτε αξίωμα έχει κάποιος που θα εισέλθει στη χώρα και θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους νόμους.

Η UEFA, πάντως, όταν είχε ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, είχε αναφέρει πως αν η διεξαγωγή μιας αναμέτρησης δεν μπορούσε να γίνει στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων θα μεταφερόταν στην χώρα διεξαγωγής του final-8 δηλαδή στην Πορτογαλία.

Την ίδια ώρα, αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την Γουλβς στην Αγγλία αφού η Ελλάδα είναι από τις χώρες που εξαιρούνται τις υποχρεωτικής καραντίνας, όταν ένας κάτοικός της επισκέπτεται την Αγγλία.

Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Καρέ - καρέ η διάσωση ναυαγών από ιστιοπλοϊκό ανοιχτά της Καρύστου

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα - 9 στην Αττική

Έκθεση Γκουρμπάτση: Εγκληματικές παραλείψεις στην ανάπτυξη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης