Ο Φρεντ ετοιμάζεται να ταξιδέψει με ποδήλατο για πέντε μέρες για να παρουσιαστεί στη νέα του ομάδα
Ο 36χρονος επιθετικός επέλεξε έναν… διαφορετικό τρόπο για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Ο Φρεντ θα κάνει… εντύπωση με την άφιξή του στη νέα του ποδοσφαιρική βάση. Ο 36χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τη Φλουμινένσε, αλλά θα ταξιδέψει από το Μπέλο Οριζόντε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η συγκεκριμένη απόσταση καλύπτει 445 χιλιόμετρα και απαιτεί πάνω από 24 ώρες αδιάκοπης ποδηλασίας, ωστόσο ο άλλοτε φορ της εθνικής Βραζιλίας δεν θα επιλέξει τον συμβατικό δρόμο. Θα ακολουθήσει μια εναλλακτική διαδρομή, 600 χιλιομέτρων, που θα χρειαστεί να καλύψει με το ποδήλατο για περίπου πέντε μέρες. Ο Φρεντ θα συνοδεύεται από τον προσωπικό του γυμναστή, ενώ θα ξεκουράζεται κάνοντας κάμπινγκ. Το όλο εγχείρημά του θα καλυφθεί από κινηματογραφιστή, ενώ στο τιμ θα υπάρχει επίσης και ένας φυσιοθεραπευτής.
ΟΦρεντ δεν είναι πρωτάρης στην ποδηλασία καθώς καθημερινά καλύπτει αποστάσεις τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων για προπόνηση. Μάλιστα θα έχει στην διάθεσή του δύο ποδήλατα, για τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε διαδρομής.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.