Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Πογκρέμπνιακ, έχει προσβληθεί όλη η οικογένειά του

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Πογκρέμπνιακ, έχει προσβληθεί όλη η οικογένειά του

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Ρώσος άλλοτε διεθνής επιθετικός της Ουράλ, Πάβελ Πογκρέμπνιακ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία και είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως άλλωστε η γυναίκα, τα τρία τους παιδιά και η πεθερά του

progre_family
Στο νοσοκομείο με πνευμονία νοσηλεύεται ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο, όπως έχει συμβεί τόσο στην γυναίκα του, Μαρία, όσο και στα τρία τους παιδιά και την μητέρα της. Η οικογένεια του επιθετικού της Ουράλ, προς το παρόν, παραμένει στο σπίτι.

Ο 36χρονος Πογκρέμπνιακ, με θητεία σε Σπαρτάκ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Στουτγκάρδη και Φούλαμ, μεταξύ άλλων, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, στο τεστ που έκανε μαζί με τους συμπαίκτες του, την περασμένη Παρασκευή (22/5).

Πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, έντονο βήχα και πνευμονία, με την σύζυγό του Μαρία, να απευθύνει έκκληση μέσω του Instagram για το γεγονός ότι, παρά τα συνεχή τηλεφωνήματά της, δεν έχει μεταβεί γιατρός στο σπίτι για να εξετάσει τα τρία παιδιά τους.

«Ο μεγάλος μου γιος έχει 37,5 πυρετό και βήχα. Ίσως βρίσκεται στο αρχικό στάδιο πνευμονίας. Ο μεσαίος έχει 38 πυρετό, κάνει εμετούς. Ο μικρότερος έχει 37,3, αδυναμία και εμετούς. Η μητέρα μου έχει πυρετό, σοβαρή αδυναμία και βήχα, ίσως είναι χειρότερα από όλους. Όλοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19» ανέφερε στο μήνυμα της η σύζυγος του 33 φορές διεθνούς (με οκτώ γκολ) Πάβελ Πογκρέμπνιακ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οριστικό: Τέλος η σεζόν σε Euroleague και Eurocup

Premier League: Την Πέμπτη βγαίνει η ημερομηνία επανέναρξης

Euroleague: Ζητεί ακύρωση της σεζόν η Ένωση Παικτών

Η Ελλάδα ευρωπαϊκό επίκεντρο και στον αθλητισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης