Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ομόφωνο «ναι» από το ΚΙΝΑΛ στην υποψηφιότητά της

3408742

Φώφη Γεννηματά: Η κυρία Σακελλαροπούλου θα  εκπληρώσει με υπευθυνότητα και επιτυχία την συνταγματική της αποστολή 

«Ναι» στην υποψηφιότητα της κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου λέει και το ΚΙΝΑΛ. Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος. Στη δήλωση που έκανε ακολούθως, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυρία Σακελλαροπούλου θα  εκπληρώσει με υπευθυνότητα και επιτυχία την συνταγματική της αποστολή. 

H Φώφη Γεννηματά για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου


Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της κυρίας Γεννηματά έχει ως εξής:

Θέσαμε εξ αρχής το πλαίσιο και τα κριτήρια για τα χαρακτηριστικά του νέου ΠτΔ που συνιστούν προϋπόθεση της δικής μας συναίνεσης.
Η προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου ανταποκρίνεται σε ουσιώδεις πλευρές της πρότασής μας: Είναι μία γυναίκα που υπηρετεί με συνέπεια προοδευτικές
αντιλήψεις, όπως απέδειξε και στη δικαστική της διαδρομή, με το γνωστό ακέραιο δημοκρατικό της ήθος -ιδιαίτερα μάλιστα στα χρόνια της κρίσης.
Είμαι βέβαιη ότι θα εκπληρώσει με υπευθυνότητα και επιτυχία την συνταγματική της αποστολή.
Γι’ αυτό, και θα έχει τη στήριξή μας.

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Είπον.....

Η ιστορία στην αρχή ξεκίνησε από τo κυβερνητικό επιτελείο προπαγάνδας ότι ο ΠτΔ πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΗ-ΠΟΤΕ να είναι πολιτικό πρόσωπο, παρών στην κρίση, κοινής αποδοχής & άλλους βερμπαλισμούς. Τελικά η κυρία Σακελλαροπούλου: 1) ΟΥΤΕ πολιτικό πρόσωπο είναι & πέραν του ότι είναι κολλητή του Βενιζέλου & αθώωσε τον Π”κωνσταντίνου & δεν έκανε δεκτή για δικαστική εξέταση την αίτηση για ακύρωση των Πρεσπών, δεν έχει άλλη σχέση εκτός & αν την πρότεινε ο Πάιατ (ΝΤΠ) λόγω της διατεταγμένης υπηρεσίας της για τον Αλεξάντερ Βίννικ, οπότε πάσο. 2) ΟΥΤΕ παρούσα στην κρίση ήτανε (γιατί οι μισθοί των δικαστικών μπορεί να μειώθηκαν ανεπαίσθητα αλλά οι συνολικές απολαβές & τα αναδρομικά τους μόνο κρίση δεν κατάλαβαν (οι απολαβές ακόμα παραμένουν βασιλικοί αλλά …βολεύει τους βολευτές του κυνοβουλίου μας) 3) Δεν είναι κοινής αποδοχής στο λαό, εδώ γελάμε γιατί θα έλεγα ότι είναι ΑΡΕΣΤΗ από το βολευτικό σύ-στημα αλλά ΜΙΣΗΤΗ από τον λαό, δεδομένου ότι οι εισηγήσεις της ακολουθούν την ίδια συνταγή Πι-κραμένου. Εκείνος, ως Πρόεδρος του ΣτΕ, νομιμοποιώντας το μνημόνιο έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, αυτή, ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ, νομιμοποίησε την κατάργηση του 13ου & 14ου μισθού (& των αναδρομικών ) των δημοσίων υπαλλήλων & δεν έκανε ΚΑΝ ΔΕΚΤΟ το αίτημα για δικαστική εξέτα-ση των Πρεσπών. Τέλος, διαπιστώνεται μία ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ προσπάθεια, όλων των ΜΜΕ, εξιδανίκευσης-αγιοποίησης της υποψήφιας με «χαρακτηριστικά» οικολογικές ανησυχίες, αγάπη για τα ζώα & άλλα φαιδρά, λες & αυτά αποτελούν κριτήρια για πρόταση ΠτΔ, αντί να πουν ευθαρσώς ότι δηλαδή αποτέλεσε ΔΕΚΑΝΗΚΙ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η οποία αμείβεται για την συμπαιγνία της εκ μέρους της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εις βάρος του λαού!!!!! ΠτΔ με αντιπαροχή για της υπηρεσίες της προς την εξουσία της χώρας της ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ, της μόνης χώρας στον κόσμο που είναι εχθρός των πολιτών της!!!

Άγγελος

Ένα από τα κριτήρια για την επιλογή του νέου ΠτΔ κατά τον Μητσοτάκη ήταν να παραπέµπει, σε ένα πρόσωπο µε διακριτά πολιτικά χαρακτηριστικά που, «να ενώνει όλους τους Ελληνες». Η κ. Σακελλαροπούλου, σίγουρα έχει απέναντι τα 2.5 εκ. συνταξιούχους, αφού ανήκει σ’αυτούς που μειοψήφησαν, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε την αντισυνταγματικότητα των περικοπών των συντάξεων και των δώρων, με την απόφαση 2287/2015. Γι’ αυτή την ψήφο της κατά των συνταξιούχων, ανταμείφθηκε από τον Τσίπρα με την θέση της προέδρου του ΣτΕ. Με την τωρινή αρνητική εισήγηση της, κατά την μάχη των μαχών και πάλι για τα αναδρομικά, ανταμείφθηκε από τον Μητσοτάκη για το αξίωμα της ΠτΔ. Τσίπρας και Μητσοτάκης, ήταν και είναι κατά της επιστροφής των αναδρομικών παρά τις μεγαλοστομίες των. Επίσης έχει απέναντί της τις χιλιάδες των Μακεδονομάχων, διότι η Ολομέλεια του ΣτΕ, με πρόεδρο την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγήτρια τη σύμβουλο Επικρατείας Αικατερίνη Χριστοφορίδου, με τις υπ΄ αριθμ. 2615-2616/2018 αποφάσεις της έκρινε ότι οι προσβαλλόμενες πράξεις, δηλαδή η τελική Συμφωνία των Πρεσπών, δεν μπορούν να ελεγχθούν από το ΣτΕ, παρά την εισήγηση του συμβούλου Επικρατείας Γεώργιου Ποταμιά, που υποστήριζε ότι οι προσβαλλόμενες πράξεις υπόκειται στον έλεγχο του ΣτΕ. Διχάζει λοιπόν και δεν ενώνει.

ΓΙΩΡΓΗΣ

Δεν κατακρινεις τους πολιτικους που θεσπισαν τους νομους και σου τα ''εκοψαν'' αλλα το δικαστη που απλα εφαρμοζει το νομο. Και δεν καταδικαζεις τους 154 εγκληματιες που με καθε επισημοτητα προδωσαν τη Μακεδονια μονο ζητας απο το δικαστη να τους καπακωσει ολους αυτους και να ακυρωσει το εγκλημα τους, Αν ηταν τοσο απλο ασφαλως και θα το εκανε. Ετσι ειστε οι Συριζαιοι, κλεβετε και εγληματειτε, και ταυτοχρονα, φωναζετε αλλους, ως κλεφτες και εγληματιες Ντροπη!

ΖΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Φωφάκη όπως καλά γνωρίζεις, γυναίκα δε σημαίνει εγγύηση επιτυχίας.

Candyman

Μάλλον εγγύηση αποτυχίας είναι.

Νίκη

Αυτό έλειπε να μην συμφωνήσετε με την επιλογή του Κυριάκου. Αμάν κάνετε όλοι σας για διαφωνία. Αυτά βλέπει από εκεί ο Ερντογάν και κάνει πάρτι.

Γιώργος

Κύριοι του ΚΙΝΑΛ στις προσεχείς εκλογές υπολογίστε 4 ψήφους λιγότερους. Τη κυρία που εισηγήθηκε τον οριστικό ενταφιασμό των συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων, πλην αυτά των δικαστών δε τη θέλουμε. Τέλος.

@Γιώργος 16/01/2020, 16:53

Γιωργάρα, την έχεις κοπανήσει με τις 4 ψήφους από το 2012 μαζί με τα ορφανά του Τσόχα κατά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μεριά (αν υποθέσουμε ότι ήσουν ποτέ ΠΑΣΟΚος). Και από το 2011 έκανες προπόνηση στην Άνω Πλατεία με τους Αγανακτισμένους.

ΚΩΣΤΑΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Άγγελος

Υπάρχουν αλλά όχι στο Πασόκ. Ψάξε εκεί όπου ανήκεις και θα τους βρείς.

χαχαχα

σας την εφερε ο μητσο για τα καλα σε ολους. ειδικα στον τσιπροπινοκιο.....

Κοράκι

Κρά - κρά - κρά !!!! Τα σχόλια περιττά για το απόκομμα !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης