Καραγκούνης στον ΘΕΜΑ 104,6: Πειθαρχικά μέτρα αν επιμείνουν οι Πολάκης-Τζανακόπουλος

Καραγκούνης στον ΘΕΜΑ 104,6: Πειθαρχικά μέτρα αν επιμείνουν οι Πολάκης-Τζανακόπουλος

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδρασε και κακόπιστα και παρελκυστικά όταν δήλωσε αυτούς τους δύο βουλευτές του ως μέλη της προανακριτικής

karagkounis
Θα εφαρμοστεί ο κανονισμός της Βουλής και τα όσα προβλέπονται για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και άλλα πειθαρχικά μέτρα για ανάρμοστη συμπεριφορά, εάν οι κύριοι Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος επιμείνουν να θέλουν να παραβιάσουν την απόφαση της προανακριτικής επιτροπής, διαμήνυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος είναι και ο ίδιος μέλος της επιτροπής, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδρασε και κακόπιστα και παρελκυστικά όταν δήλωσε αυτούς τους δύο βουλευτές του ως μέλη της προανακριτικής και εκτίμησε ότι από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλουν να πυροδοτήσουν και να δυναμιτίσουν αυτή τη διαδικασία.

Μάλιστα επικαλέστηκε τις «χυδαίες εκφράσεις», που έχουν ακουστεί, όπως είπε, στην επιτροπή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι χαρακτηρισμοί «φασίστες» και «καραγκιοζάκοι».

Ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε ότι ήταν «αυτονόητη η εξαίρεση των δύο προσώπων διότι δεν μπορούσαν να έχουν την ιδιότητα και του ελεγκτή και του ελεγχόμενου, διαφορετικά θα ετίθετο ακόμη και θέμα ακυρότητας της διαδικασίας».

Πρόσθεσε δε ότι «πρέπει να διαφυλάξουμε το κύρος και την εγκυρότητα της διαδικασίας και να σιγουρέψουμε τη νομιμότητα των όσων κάνει η επιτροπή».

Πάντως ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε πάντως την εκτίμηση ότι θα φτάσουμε σε ακραίο σημείο, τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα υπάρξουν κόμματα που δεν θα σεβαστούν αυτή την απόφαση».

Κλείσιμο
«Δεν τιμά κανέναν αυτή η διαδικασία» σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην επιτροπή στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντικαταστήσει τους Παύλο Πολάκη – Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο κανονισμός τα λύνει αυτά τα θέματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης