Watsa: Αν συνεχίσετε έτσι, η Ελλάδα θα γίνει άλλη χώρα

Watsa: Αν συνεχίσετε έτσι, η Ελλάδα θα γίνει άλλη χώρα

Συνάντηση του μεγαλοεπενδυτή  Prem Watsa με τον πρωθυπουργό - Ενδιαφέρον για ΣΔΙΤ που αφορούν μεγάλες υποδομές - Τέλος του 2019 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα μείωσης κόκκινων δανείων της Eurobank

watsa_main01
Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του επικεφαλής της Fairfax, Prem Watsa, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο μεγαλοεπενδυτής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη νέα κυβέρνηση και το πρόγραμμα της.

Ο ίδιος ανέφερε στον πρωθυπουργό: «Προχωρήστε έτσι όπως ξεκινήσατε. Η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα σε λίγο καιρό και το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο».

Ο κ. Watsa εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων της νέας κυβέρνησης, την ταχύτητα με την οποία στήθηκε το κυβερνητικό επιτελείο και τη δυναμική των νομοθετικών πρωτοβουλιών που οδηγούν σε πιο δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας.

Επίσης, εξέφρασε στον πρωθυπουργό το ενδιαφέρον του για περαιτέρω επενδύσεις του ομίλου της Fairfax στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, την αγορά ακινήτων και τις μεγάλες τουριστικές αναπτύξεις.

Ο κ. Watsa έδωσε έμφαση στο ενδιαφέρον του για ΣΔΙΤ που αφορούν μεγάλες υποδομές και όσον αφορά τη Eurobank είπε ότι ως το τέλος του 2019 θα έχει ολοκληρωθεί το εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μείωσης κόκκινων δάνειων.


Κλείσιμο
kyr2

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Prem Watsa. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα.

Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Watsa έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις».

Πηγή: www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης