Κάπα Research: Κεραμέως και Αχτσιόγλου πιο δημοφιλείς πολιτικοί κάτω των 40 ετών

Κάπα Research: Κεραμέως και Αχτσιόγλου πιο δημοφιλείς πολιτικοί κάτω των 40 ετών

Η Κάπα Research έκανε έρευνα για τους 10 δημοφιλέστερους πολιτικούς κάτω των 40 ετών καθώς και τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές εκπομπών Prime Time σε ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

kerameos_axtsioglou_art
Νίκη Κεραμέως και Έφη Αχτσιόγλου είναι οι πιο δημοφιλείς πολιτικοί στην ηλικία κάτω των 40, σύμφωνα με έρευνα της Κάπα Research.

Στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, η Νίκη Κεραμέως έχει δημοφιλία 73% και ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με 66% και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με 57%.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου έχει θετικές γνώμες από το 83%, ο Νάσος Ηλιόπουλος από το 74% και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από το 73%.

kapa_polit
Κλείσιμο



Σάκης Ρουβάς και Λάκης Λαζόπουλος οι δημοφιλέστεροι παρουσιαστές σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία για τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές εκπομπών Prime time στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλέστερος παρουσιαστής για τους ψηφοφόρους της ΝΔ είναι ο Σάκης Ρουβάς με 60% και ακολουθεί ο Άκης Πετρετζίκης με 69% και η Έλενα Παπαρίζου με 58%.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με 64%, στη δεύτερη ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και στην τρίτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

kapa_prime_time



H έρευνα πραγματοποιήθηκε στα λεγόμενα δυναμικά κοινά το διάστημα 1-3 Ιουλίου και συμμετείχαν ηλικίες από 17 έως 54 ετών, κυρίως πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου.

Δείτε αναλυτικά την έρευνα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης