Γιώργος Καμίνης: Δεν είμαι εγώ λόγος αποχώρησης του Βενιζέλου

Γιώργος Καμίνης: Δεν είμαι εγώ λόγος αποχώρησης του Βενιζέλου

Ο επικεφαλής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής μιλά για την επόμενη μέρα της παράταξης

giorgos-kaminis001
Για την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και την τοποθέτησή του ως επικεφαλής στο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής μίλησε ο Γιώργος Καμίνης στον ΑΝΤ1.

Όπως εκτίμησε, «δεν νομίζω ότι είμαι εγώ ο λόγος αποχώρησης», είπε και υπενθύμισε ότι, «χθες η κ.Γεννηματά ξεκαθάρισε δύο φορές τη θέση της».

«Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι κρίσιμη μόνο για τη χώρα, αλλά και για την κεντροαριστερά, που θα ασκήσει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, για να προχωρήσει στη διευκρίνιση «εφόσον είναι στην αντιπολίτευση».

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, «το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μπει σε κανονικότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντιπολίτευση θα κάνει τα χατίρια της κυβέρνησης, αλλά αντιπολίτευση υπεύθυνη».

‘Όσο αφορά στην τοποθέτησή του ως επικεφαλής στο Επικρατείας και στην αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από την παράταξη, ξεκαθάρισε ότι, «η κ. Γεννηματά έκανε επιλογή κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς εκείνους τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο», ενώ «στον κ.Βενιζέλο ετέθη μια γκάμα επιλογών».

«Η κ. Γεννηματά προσέφερε επιλογές. Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Σχετικά με τα ποσοστά που είχε λάβει η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε ότι, «οι ψηφοφόροι ήρθαν γιατί άνοιξε ολόκληρη διαδικασία γιατί υπήρχαν κάτι υποψηφιότητες. Ήρθαν 212.000 άνθρωποι και ψήφισαν επειδή έγινε ένα μεγάλο άνοιγμα τότε. Άνοιξε μια διαδικασία στην οποία συμμετείχα και εγώ και άλλοι».

«Εκτίθεμαι στη λαϊκή ψήφο. Δε διστάζω να εκτεθώ. Το έκανα σα Δήμαρχος, το έκανα σαν ευρωβουλευτής», υπογράμμισε ο Γιώργος Καμίνης και θέτοντας τους στόχους για το άμεσο μέλλον, είπε πως «έχουμε μπροστά μας μια μάχη», κρίνοντας πως είναι «μονόδρομος να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Τέλος, αναφερόμενος στα ποσοστά που είχαν οι υποψήφιοι που στηρίχθηκαν από το Κίνημα Αλλαγής στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκτίμησε ότι, «ατονούν οι συνδέσεις κόμμα- τοπική αυτοδιοίκηση».

«Θα γίνει ο απολογισμός και θα δούμε γιατί χάθηκε η περιφέρεια», είπε ειδικά για την ήττα Κατσιφάρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης