Ο Τσακαλώτος χάρηκε για τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον: Δεν ζηλεύουμε εμείς οι αριστεροί

Ο Τσακαλώτος χάρηκε για τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον: Δεν ζηλεύουμε εμείς οι αριστεροί

Ο... έρωτας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη διάσημη ηθοποιό δεν λέει να τελειώσει

tsakal-gio
Στον... έρωτά του με τη Σκάρλετ Γιόχανσον επανήλθε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος πολλάκις στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει τη διάσημη ηθοποιό για να στηρίξει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Με αφορμή τον αρραβώνα της Γιόχανσον με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Κόλν Τζοστ, ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «ευχάριστη» είδηση στην έναρξη της ομιλίας του τη Δευτέρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίστηκε, μάλιστα, και μεγαλόκαρδος λέγοντας ότι «εμείς οι αριστεροί δεν ζηλεύουμε, θέλουμε τη χαρά των άλλων».

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην Σκάρλετ Γιόχανσον το 2017 στη Βουλή όταν απαντώντας σε ερώτηση είχε πει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να θέλει πλεονάσματα 2% «αλλα κι εγώ μπορεί να θέλω να πάω για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν σημαίνει πως θα γίνει»!



Ευκλείδης Τσακαλώτος: Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον


Κλείσιμο
Τον Αύγουστο του 2018 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε εμφανιστεί στην Πρέβεζα με T-shirt που έδειχνε τον ίδιο να συνοδεύται από τη Σκάρλετ Γιόχανσον ενώ στο «αμόρε» των δύο είχε αναφερθεί και ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Μάρτιο σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να το θεωρεί δύσκολο να πάει για ποτό με την Σκάρλετ Γιόχανσον, «αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και τους λέω "αύριο, αύριο το πρωί"»!

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα περίπου στο 30':30''

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης