ΝΔ για δηλώσεις Παππά περί Μακεδονίας: Τον παραδίδουμε στην κρίση των Ελλήνων

ΝΔ για δηλώσεις Παππά περί Μακεδονίας: Τον παραδίδουμε στην κρίση των Ελλήνων

«Όταν στο μυαλό σου “ξακουστή” ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία» σχολιάζει η ΝΔ – Χαρακτηρίζει ανήκουστα όσα είπε ο Νίκος Παππάς

ND_GRAFEIA
Για ανήκουστες δηλώσεις, αποκαλυπτικές του τρόπου που η κυβέρνηση αντιμετώπισε τον Σκοπιανό κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στη Βέροια.

«Όταν στο μυαλό σου «ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις, ακόμη και για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών», σχολιάζει η ΝΔ, που καταλήγει: «Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

Αυτό που είπε χθες ο κ. Νίκος Παππάς στην Βέροια είναι όχι μόνον ανήκουστο, αλλά και αποκαλυπτικό του τρόπου που εξ αρχής αντιμετώπισε η κυβέρνηση το Σκοπιανό.

Όταν στο μυαλό σου «ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις, ακόμη και για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών.

Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης