Κεγκέρογλου στον ΘΕΜΑ 104,6: Έπρεπε να έχουν ήδη επέμβει οι εισαγγελείς για την ηχογράφηση Πολάκη

Κεγκέρογλου στον ΘΕΜΑ 104,6: Έπρεπε να έχουν ήδη επέμβει οι εισαγγελείς για την ηχογράφηση Πολάκη

«Έπρεπε να έχουν ήδη επιληφθεί οι εισαγγελείς γιατί έγινε δημόσια η παραδοχή της παράνομης πράξης» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

kege-pasok1
Οι εισαγγελείς θα έπρεπε να έχουν ήδη παρέμβει για την παράνομη ηχογράφηση δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Έπρεπε να έχουν ήδη επιληφθεί οι εισαγγελείς γιατί έγινε δημόσια η παραδοχή της παράνομης πράξης» είπε ο κ. Κεγκέρογλου μετά τη σχετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook.

Υπενθύμισε, δε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποτε απειλούσαν ότι «αν χρησιμοποιηθούν οι ηχογραφημέςνες συνομιλίες του Ψυχάρη με τον Τσίπρα τότε θα πάνε μέσα αυτοί που το ηχογράφησαν».

Κατά την προσωπική του εκτίμηση, δε, «ο Τσίπρας έχε δει ότι δεν τον βοηθάει το πρόσωπο του Πολάκη για να απευθυνεί σε συντηριτικότερους πολίτες».

Με αφορμή το προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που πήρε ο Παύλος Πολάκης ο Βασίλης Κεγκέρογλου παρατήρησε ότι «η σημαντικότερη πτυχή του θέματος είναι ότι μετά το α΄ εξάμηνο του 2015 και τη μαϊμού κεφαλαιοποίηση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες, σήμερα κανένας επαγγλεματίας και καμία οικογένεια δεν έχει τη στήριξη του τραπεζικού συστήματος. Δεν έχει τη δυνατότητα το τραπεζικό σύστημα όπως έχει καταντήσει και πρέπει να ληφθούν μέτρα εκεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης