Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ

Θα ζητήσω συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρώ πολύ αν θα συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια, δήλωσε ο πρώην βουλευτής

papaxristopoulos-anel-ena
«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» επισήμανε μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Τρίτης και τόνισε ότι θα είναι μεγάλη τουχαρά αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχολιάζοντας την παράδοση της έδρας του, σημείωσε ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς. Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός.

Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου χαρά αν με εντάξει ο Πρωθυπουργός στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης