Ο Καματερός του ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται μια «Συμφωνία των Πρεσπών» και για τα Δωδεκάνησα

Ο Καματερός του ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται μια «Συμφωνία των Πρεσπών» και για τα Δωδεκάνησα

Απίστευτη τοποθέτηση στη Βουλή - «Σας ζηλεύουμε» είπε απευθυνόμενος στους Μακεδόνες - Δείτε το βίντεο της ομιλίας του

kammateros
Σαν εξομολόγηση κρυφής επιθυμίας μοιάζει η αναφορά του κ. Ηλία Καματερού πως θα ήθελε και για τα Δωδεκάνησα μια συμφωνία με την Τουρκία αντίστοιχη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα είπε: «Είμαι περήφανος με αυτή τη Συμφωνία γιατί τώρα μπορώ να απευθύνομαι στους Μακεδόνες, τους συμπατριώτες μας. Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Εμείς στα Δωδεκάνησα και στα νησιά μας περνάμε κάθε μέρα με τα αεροπλάνα από πάνω δεκάδες και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορά σας και πολύ περισσότερο με τη Συμφωνία τώρα που το λύνει και δεν υπάρχει καμιά διεκδίκηση; Όχι. Για ρωτήστε εμάς. Διεκδικούν τα νησιά μας κι όλο και πιο πολύ διεκδικούν περισσότερα. Για ρωτήστε εμάς, έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων στην παραμεθόριο; Οι ψαράδες δεν μπορούν να ψαρέψουν στα Ίμια αντιμετωπίζοντας τα τούρκικα πολεμικά».

Και συνέχισε ο Ηλίας Καματερός: «Πολύ θα θέλαμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες να είχαμε τη δυνατότητα, όπως εσείς, να έχουμε μια τέτοια γείτονα χώρα, να έχουμε μια τέτοια κυβέρνηση της γείτονας χώρας που να μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια συμφωνία και να ζούμε ειρηνικά και να μην έχουμε κανένα κίνδυνο».

«Σας ζηλεύουμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Είναι δυνατόν να είμαστε προδότες εμείς, προδότες και ο Ζάεφ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» έκλεισε την ομιλία του ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός.

Δείτε την ομιλία του Ηλία Καματερού στη συζήτηση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου:

Καματερός ΣΥΡΙΖΑ συμφωνία των Πρεσπών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης