Μπακογιάννη στον ΘΕΜΑ 104,6 για Καμμένο: Μόνο μια τέτοια κότα θα έκανε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

Μπακογιάννη στον ΘΕΜΑ 104,6 για Καμμένο: Μόνο μια τέτοια κότα θα έκανε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

«Αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περιπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα»

mpak-vul1
Στον χαρακτηρισμό της «κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι» είπε η κυρία Μπακογιάννη σχολίαζοντας όλα όσα έγιναν και ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την Κυριακή.

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «ευτελισμό της πολιτικής και κοινοβουλευτικής διαδικασίας» προσθέτοντας «είναι άθλιο»

«Αφού κοινώνησε, θυμήθηκε το Γράμμο και εμφανίστηκε έτοιμος να... πεθάνει για τη Μακεδονία, ο κ. Καμμένος έδωσε τέσσερις ψήφους στον Τσίπρα για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση ώστε να περάσει τη συμφωνία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εάν αυτό δεν είναι η αποκορύφωση της γελοιότητας τότε ποιο είναι;» αναρωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως παρατήρησε «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περιπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».

Κλείσιμο
Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωη να φτάσουν στον Οκτώβριο, Αυτό που συζητείται είναι ο Μάιος αλλα επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης