Μαυρωτας: Ισχύει κομματική πειθαρχία για το Ποτάμι - «Οχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης

Μαυρωτας: Ισχύει κομματική πειθαρχία για το Ποτάμι - «Οχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης

«Έχω μιλήσει με το κ. Δανέλη μου έχει πει ότι θα τα συνυπολογίσει όλα αυτά» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 και εκτίμησε ότι θα κινηθεί στη γραμμή του κόμματος

giorgos-maurotas-1021x580
«Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση, πιστεύω ότι και οι έξι δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», ξεκαθάρισε μιλώνας στον «Θέμα 104,6» ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς. 

Ερωτηθείς αν πρόκειται να πράξει ανάλογα ο κ. Δανέλης, ο κ. Μαυρωτας διαμήνυσε ότι: «Έχω μιλήσει με το κ. Δανέλη μου έχει πει ότι θα τα συνυπολογίσει όλα αυτά» και εκτίμησε ότι θα κινηθεί στη γραμμή του κόμματος. 

Ο βουλευτής του Ποταμιού εμφανίζεται να στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και σενάρια τον θέλουν να δίνει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Ωστόσο ο κ. Μαυρωτας ξεκαθάρισε: «Η ψήφος για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι κάτι διαφορετικό».


Σε συνεντεύξεις του, τόσο στον ΘΕΜΑ 104,6, όσο και στο Open, ο κ.Μαυρωτάς άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι για το Ποτάμι ισχύει κομματική πειθαρχία ως προς τη μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Επικαλέσθηκε, μάλιστα, αποφάσεις του Συνεδρίου του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης