Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του

Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του

«Ο Καμμένος έχει βάλει σε μια κατάσταση φθοράς την κυβέρνηση - Ο Τσίπρας έπρεπε να είχε αλλάξει κυβερνητικό εταίρο» είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών

kotzias01
Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του.

«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς και σημείωσε: «Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ήταν λάθος του Αλέξη τσίπρα που δεν άλλαξε κυβερνητικό εταίρο.

«Η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια. Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Στην άνοδο του εθνικισμού συνέβαλε πρώτα από όλα η ηγεσία των ΑΝΕΛ και η ΝΔ που επέλεξε να παίξει ένα παιχνίδι ανεύθυνης αντιπολίτευσης», πρόσθεσε επίσης ο επικεφαλής της Κίνησης Πράττω.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών που μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 είπε ότι «σε ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ αρέσει ο τρόπος που λύθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά δεν τους αρέσει ο υπουργός». «Τιμή μου που μου εμπιστεύτηκαν το πρώτο κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών", είπε, μεταξύ άλλων κάνοντας απολογισμό της προσπάθειας που έγινε για να φτάσουν, ο Έλληνας και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στην υπογραφή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης