Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών

Με στόχο να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο και να δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσελκύει ψήφους από τις λαϊκές συνοικίες

4641623
Στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στη διάρκεια σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας σε συνέλευση της ΝΟΔΕ Β5 της ΝΔ που έγινε στο δημαρχείο Ιλίου.

Η επιλογή αυτή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετίζεται με την επιδίωξή του να ενισχύσει το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και συνάμα να σηματοδοτήσει ότι η ΝΔ είναι κόμμα που μπορεί να προσελκύει ψήφους από τις λαϊκές συνοικίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε στην ομιλία του πως «μεγάλος στόχος είναι να διώξουμε το συντομότερο τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά». Είπε ότι θα έχουμε απανωτές εκλογές το 2019, και ειδικά για τις εθνικές εκλογές, ευχήθηκε να γίνουν μια ώρα αρχύτερα.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι η ΝΔ δεν θα είναι απλά ισχυρή, πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα, αλλά και ο χάρτης της δυτικής Αθήνας θα γίνει μπλε», συνέχισε.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως παντού η χώρα πηγαίνει πίσω και αναφέρθηκε στο σκοπιανό: «Ήρθε πριν λίγες ώρες ο κ. Ζάεφ και μίλησε για την ανάγκη να διδάσκεται δήθεν η μακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα. Όταν είπαμε ότι δεν εκχωρούμε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αυτό εννούσαμε. Η ΝΔ είναι και θα είναι απέναντι σε αυτή τη συμφωνία», σημείωσε.

Κλείσιμο
Επιτέθηκε επίσης προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Αφού υπενθύμισε ότι σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός του είπε πως δεν υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως σήμερα ήταν κλειστή η Ηρώδου Αττικού για τα άτομα με αναπηρία που διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας.

«Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσποιείται ότι είναι κοντά στην κοινωνία, όταν ολόκληρη η κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε επίσης για τα θέματα της ασφάλειας, είπε ότι το άσυλο στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί και πως «οι διάφοροι καταληψίες και απίθανοι τύποι θα πεταχτούν έξω» - και τόνισε πως θέλει πάλι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και στις γειτονιές τους.

Επίσης, είπε ότι ο πρωθυπουργός νομίζει πως μπορεί να εξαπατήσει τάζοντας λίγες προσλήψεις στο Δημόσιο. «Δεν τρώνε οι Έλληνες άλλο σανό. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο κ. Τσίπρας και θα τον τιμωρήσουν στις εκλογές», υπογράμμισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης