Λεβέντης: Όποιος τα έβαλε με την Eκκλησία νικήθηκε και έντρομος έφυγε

leventis_mitropolites

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Κρήτης - «Αυτό που θέλει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι τυφλός εκσυγχρονισμός που διατάσσεται από ανθελληνικά κέντρα της Ευρώπης»

Πλήρη στήριξη στην Εκκλησία και σε όσους διαφωνούν με τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου παρέχει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Κρήτης.

«Το κράτος μας είναι ελληνορθόδοξο. Αυτό που θέλει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι τυφλός εκσυγχρονισμός που διατάσσεται από ανθελληνικά κέντρα της Ευρώπης. Συμφωνώ με τις απόψεις των Μητροπολιτών από την Κρήτη», τόνισε ο κ. Λεβέντης μετά τη συνάντηση, σε δήλωση που έκανε στο περιστύλιο της Βουλής.

«Η Ένωση Κεντρώων είναι ένα προοδευτικό κόμμα, αλλά δεν μπορούμε να ξεριζώσουμε και το παρελθόν μας. Την Ελλάδα δεν την απελευθέρωσε, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Φίλης, ούτε ο κ.. Μητσοτάκης. Την Ελλάδα την ελευθέρωσε ο κλήρος και ο λαός και αυτά είναι απόλυτα δεμένα και κανένας δεν μπορεί να τα διαιρέσει. Όποιος ιστορικά πάλεψε να τα βάλει με την εκκλησία νικήθηκε και έντρομος έφυγε», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Αληθής Λόγος

Δέν άκουσα τον κύριο Λεβέντη, όταν στη σύνοδο της Κρήτης αναγνώρισαν τις αιρέσεις ως εκκλησίες ο Ιερώνυμος και ο Βαρθολομαίος, να διαμαρτυρηθεί, τώρα βγαίνει και φωνάζει δήθεν για την πίστη που έχει ειδη προδωθεί . Ουαι ημίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές

Λεβέντης

O Βασίλης είναι ο μόνος που μιλάει Εθνικά και σωστά εκεί μέσα μαζί με τα παλλικάρια της χρυσής αυγής για το θέμα

Κούλης

Δηλαδή, έχω ελπίδες να γίνω πρωθυπουργός;

Ch

Πρέπει να ξεχωρίσουμε την Εκκλησία Του Ιησού Χριστού, από την Εκκλησία των τελευταίων γεγονότων που ζούμε! Καμία σχέση δεν Υπάρχει, μεταξύ της Εκκλησίας που Ίδρυσε ο Δημιουργός του Σύμπαντος,ο Ιησούς Χριστός,με την κοσμική εκκλησία την σημερινή.

@Ch

Νάτος πάλι ο ιεχωβά, σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας ξεκαθαρίσει τι είναι εκκλησία. Πληρώνεσαι από την Σκοπιά για κάθε σχόλιο σε θρησκευτικά ζητήματα στο Π.Θ.?

Κατερίνα

Κυκλοφορεί η απλή αναλογική.

Χαρά

Απο γέρο και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, σου είπαν Αλέξη οι ΠΟΔΕΜΟΣ να ανοίγεις συνεχώς θέματα και ο,τι κερδίσεις, εδώ όμως την πάτησες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης