Λεβέντης: Όποιος τα έβαλε με την Eκκλησία νικήθηκε και έντρομος έφυγε

Λεβέντης: Όποιος τα έβαλε με την Eκκλησία νικήθηκε και έντρομος έφυγε

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Κρήτης - «Αυτό που θέλει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι τυφλός εκσυγχρονισμός που διατάσσεται από ανθελληνικά κέντρα της Ευρώπης»

leventis_mitropolites
Πλήρη στήριξη στην Εκκλησία και σε όσους διαφωνούν με τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου παρέχει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Κρήτης.

«Το κράτος μας είναι ελληνορθόδοξο. Αυτό που θέλει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι τυφλός εκσυγχρονισμός που διατάσσεται από ανθελληνικά κέντρα της Ευρώπης. Συμφωνώ με τις απόψεις των Μητροπολιτών από την Κρήτη», τόνισε ο κ. Λεβέντης μετά τη συνάντηση, σε δήλωση που έκανε στο περιστύλιο της Βουλής.

«Η Ένωση Κεντρώων είναι ένα προοδευτικό κόμμα, αλλά δεν μπορούμε να ξεριζώσουμε και το παρελθόν μας. Την Ελλάδα δεν την απελευθέρωσε, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Φίλης, ούτε ο κ.. Μητσοτάκης. Την Ελλάδα την ελευθέρωσε ο κλήρος και ο λαός και αυτά είναι απόλυτα δεμένα και κανένας δεν μπορεί να τα διαιρέσει. Όποιος ιστορικά πάλεψε να τα βάλει με την εκκλησία νικήθηκε και έντρομος έφυγε», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης