Αναδρομικά για τα ειδικά μισθολόγια: Υπερψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία

Αναδρομικά για τα ειδικά μισθολόγια: Υπερψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία

Θετική ψήφο στη ρύθμιση για τα αναδρομικά των ειδικών  μισθολογίων έδωσαν όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που ψήφισε «παρών»

4612308
Με την ευρύτερη στήριξη της Ολομέλειας της Βουλής εγκρίθηκε η τροπολογία για την επιστροφή των αναδρομικών στους δικαιούχους ειδικών μισθολογίων.

Υπέρ της ρύθμισης ψήφισαν οι κυβερνητικές ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Θετικά ψήφισαν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, και Ποτάμι, εκτός της Χρυσής Αυγής που ψήφισε «παρών»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος κλείνοντας την συνεδρίαση αναφέρθηκε και στο ζήτημα των διεκδικήσεων των συνταξιούχων και υπερασπίστηκε την επιλογή της κυβέρνησης να ασκήσει έφεση στις αποφάσεις των πρωτοδικείων που «άναψαν» πράσινο φως για την αναδρομική επιστροφή των περικοπών που επέφερε ο νόμος Κατρούγκαλου.

«Γιατί δεν δίνουμε τα αναδρομικά από τις αποφάσεις πρωτοδικείων; Είναι αίτημα όλων των πτερύγων να εναρμονιστούμε με τις αποφάσεις πρωτοδικείων που είναι κόντρα στην απόφαση ΣτΕ. Εμείς σεβόμαστε την απόφαση ΣτΕ» είπε ο κ. Πετρόπουλος για να προσθέσει «Όταν καταλήξουν τα δικαστήρια θα δούμε το δημοσιονομικό κόστος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης