Καμμένος για Κουίκ: Οι Μακεδονοκλάστες! Τους διορίσαμε μέχρι και σε υπουργικούς θώκους και μας κάνουν κριτική!

Καμμένος για Κουίκ: Οι Μακεδονοκλάστες! Τους διορίσαμε μέχρι και σε υπουργικούς θώκους και μας κάνουν κριτική!

«Φωτογραφίζοντας» τρία στελέχη των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι οι «Μακεδονοκλάστες τελειώσανε γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και γίνανε τζάμπα μάγκες, καλό ταξίδι»

kammenos_thessaloniki
Σαφείς αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ, την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο άφησε στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Καμμένος.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος, «φωτογραφίζοντας» με αυτόν τον τρόπο τον Τέρενς Κουίκ, την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η αναφορά αυτή του Πάνου Καμμένου προκάλεσε τον ενθουσιασμό των μελών του κόμματος που συμμετείχαν στη συνεδρίαση και σηκώθηκαν όρθιοι καταχειροκροτώντας και επευφημώντας τον πρόεδρο των Ανεξαρτητων Ελλήνων.

Εκ των τριών στελεχών που έχουν λάβει αποστάσεις από την επίσημη γραμμή των ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών (ο Τέρενς Κουίκ είπε ότι αν ήταν βουλευτής θα υπερψήφιζε τη συμφωνία, το ίδιο έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος ενώ η Έλενα Κουντουρά έχει διευκρινίσει ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση όταν η συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία έρθει προς επικύρωση στη Βουλή), ο κ. Κουίκ δεν είναι βουλευτής και προφανώς σε αυτόν αναφέρεται κατά κυριολεξία ο Πάνος Καμμένος σαν «Μακεδονοκλάστη» φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς και τα άλλα δύο πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι  τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όσο και η Έλενα Κουντουρά με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ. Ο πρώτος βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ η κυρία Κουντουρά βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στη Διεθνή Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία»
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης