Δούρου για Παύλο Μπακογιάννη: Διάβαζε την ιστορία με τα γυαλιά της συμφιλίωσης

Δούρου για Παύλο Μπακογιάννη: Διάβαζε την ιστορία με τα γυαλιά της συμφιλίωσης

Η περιφερειάρχης Αττικής, με αφορμή την συμπλήρωση 29 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, υποστηρίζει ότι η σημερινή ΝΔ έχει απομακρυνθεί από το παράδειγμα του εκλιπόντα

rena_dourou
Με τη συμπλήρωση 29 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναφέρεται με θερμά λόγια στο βουλευτή της ΝΔ που δολοφονήθηκε άνανδρα από τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη.

Αίσθηση έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου για τον Παύλο Μπακογιάννη. Η κυρία Δούρου εκφράζεται με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα τονίζοντας ότι διάβαζε την ιστορία με τα γυαλιά της συμφιλίωσης.

Με αφορμή την συμπλήρωση 29 ετών από τον θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη, η Ρένα Δούρου βρίσκει αφορμή να επιτεθεί στη σημερινή ΝΔ υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι «ταξικό και τοξικό».

«Δίνει λόγο και ρόλο σε εκείνους που αμφισβητούσαν τις παρακαταθήκες του δημοκρατικού πολιτεύματος. Σε εκείνους που διαβάζουν την Ιστορία με γυαλιά του μίσους και όχι της συμφιλίωσης όπως έκανε ο Π. Μπακογιάννης» γράφει η Ρένα Δούρου επιχειρώντας αυθαίρετα να φέρει σε αντιπαραβολή τον Παύλο Μπακογιάννη με την σημερινή ηγεσία της ΝΔ της οποίας ο εκλιπών δημοσιογράφος και πολιτικός υπήρξε βουλευτής.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης