Χατζηδάκης: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ - Έχουν κάνει 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών

Χατζηδάκης: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ - Έχουν κάνει 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών

«Αναρτώ τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη και ασφαλιστικό που αμφισβήτησε χθες ο Τζανακόπουλος - Δεν απαιτώ ούτε συγγνώμη ούτε επανόρθωση από κυβέρνηση - Ο καθένας έχει την ταυτότητα και τη διαδρομή του» έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

eurok_xatzidakis
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε σήμερα η σφοδρή αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή το ασφαλιστικό και τους φόρους.

Ο κ. Χατζηδάκης ανήρτησε στο twitter, τους πίνακες για 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. «Στους πίνακες που έχει δημοσιεύσει η ΝΔ υπάρχουν όλοι οι σχετικοί νόμοι και οι αποφάσεις» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τόνισε αναφερόμενος στη στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου που αμφισβήτησε σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης τα λεγόμενα του, ότι με την στάση του υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ο κ. Χατζηδάκης στις αναρτήσεις του έδωσε επίσης στοιχεία για την υπερφορολόγηση όπως επίσης και τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο της ανάπτυξης σε ευρωπαικό επίπεδο.

«Αναρτώ τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη κ ασφαλιστικό που αμφισβήτησε χθες ο κ. #Τζανακόπουλος στην #ΕΡΤ. Δεν απαιτώ ούτε συγγνώμη ούτε επανόρθωση από κυβέρνηση κ κυβ.εκπρόσωπο. Ο καθένας έχει την ταυτότητα κ τη διαδρομή του. Εγώ θέλω απλώς να είμαι εντάξει απέναντί σας!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης