ΝΔ για κυβέρνηση: Αυτοί θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα

ΝΔ για κυβέρνηση: Αυτοί θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα

«Πανικόβλητη η κυβέρνηση», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, συμπληρώνοντας «για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν»

nea_dimokratia
Ανακοίνωση-απάντηση, σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται η κυβέρνηση για «αναοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη», του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. «Η κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας: «διότι εισπράττει σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών. Στην απελπισία της, το μόνο που της μένει είναι οι συκοφαντίες και η λάσπη».

«Το Μέγαρο Μαξίμου έφτασε χθες στο σημείο να αναφερθεί σε δήθεν «ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προαναγγέλλοντας μια ακόμη παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία απροκάλυπτα συναλλασσόταν», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν. Οι ίδιοι θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα», τονίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης