Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Σάντσεθ

Tsipras_sanchez

Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο διάστημα, προκειμένου Ελλάδα και Ισπανία να συμβάλλουν εποικοδομητικά στην προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην Ευρωζώνη

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο Πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο διάστημα, προκειμένου Ελλάδα και Ισπανία να συμβάλλουν εποικοδομητικά στην προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην Ευρωζώνη, την προώθηση της ατζέντας της Κοινωνικής Ευρώπης, την αναθεώρηση του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου και την ειρήνη και σταθερότητα στη Μεσόγειο.

Επίσης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Ισπανό ομόλογό του και για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό δημόσιο χρέος, ζητώντας τη στήριξή του.

Τέλος, οι δύο Πρωθυπουργοί συμφώνησαν να εργαστούν στενά και στο πλαίσιο του PES για την προετοιμασία της επόμενης Συνόδου Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

!!!!!

Το νέο αίμα της Ευρώπης. Και μοιάζουν σε πολλά και ο Σάντσεθ θαυμάζει τον Μέγα Αλέξη Τσίπρα. Το έχει δηλώσει σε τηλεοπτικά δίκτυα. Viva Alex!!!!! Viva Pedro!!!!!!!

Κατερίνα

Μα αυτός είναι πασόκος.Οι Ποδέμος τέρμα;

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΡΕS ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης