Εκπρόσωπος Καμμένου: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πήγε φανερά στο Μονακό

Εκπρόσωπος Καμμένου: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πήγε φανερά στο Μονακό

Άγρια κόντρα της Μανταλένας Παπαδοπούλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη - «Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - «Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις» απάντησε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

gfw
«Ταξίδι ιδιωτικού χαρακτήρα» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του στο Μονακό.

«Δεν καταλαβαίνω τι το επιλήψιμο βλέπουν οι βουλευτές της ΝΔ» είπε η Μανταλένα Παπαδοπούλου απαντώντας στην ερώτηση που έχουν καταθέσει οι βουλευτές της ΝΔ στην οποία χαρακτηρίζουν ταξίδι αναψυχής την μετάβαση του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.

«Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο» είπε η κυρία Παπαδοπούλου.

«Δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο στην αποδοχή μιας πρόσκλησης από αρχηγό κράτους» συνέχισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και υποστήριξε ότι «όλα αυτά που γράφονται είναι αστειότητες».

«Μιλούν για προκλητική συμπερορά βουλευτές οι οποίοι που φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για τα ξίδια -ο κ. Αδώνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο

«Ο Πάνος ο Καμμένος πήγε στα φανερά, δεν κρύφτηκε, όπως άλλες εποχές που πήγαιναν με lear jet» υποστήριξε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μανταλένας Παπαδοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι:

ekproswpos anel



Ο ίδιος ο κ. Καμμένος πάντως σχολίασε με πιο αιχμηρό τρόπο τις επικρίσεις που δέχθηκε ότι διάγει τρυφηλό βίο με συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό.
Άγρια κόντρα Άδωνι-Μανταλένας

Η αναφορά της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στον Άδωνι Γεωργιάδη είχε συνέχεια. Έπειτα από διαφημιστικό διάλειμμα στον Σκάι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να σχολιάσει την αναφορά της Μανταλένας Παπαδοπούλου στο πρόσωπό του. 
«Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο» είχε πει νωρίτερα η κυρία Παπαδοπούλου.

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ' όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχύρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι χυδαιότητα το τουίτ το χθεσινοβραδυνό του κ. Καμμένου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.
 
«Πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της 4ης εξουσίας» αποκρίθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Κάποιο λόγο έχει που τα έγραψε αυτά. Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις.Εσείς εκχυδαϊσατε την πολιτική ζωή» συνέχισε την κόντρα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας» της απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;».

«Θα μας μιλήσει ο Άδωνις για χυδαιότητα» απάντησε η Μανταλένα Παπαδόπουλου. «Όταν ωρύεστε δεν σας ακούμε», συνέχισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ηρεμήσει.

«Δεν είμαι καθόλου ήρεμος» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο με την άγρια κόντρα Άδωνι-Μανταλένας Παπαδοπούλου στον Σκάι:

ekproswpos anel2


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης