ΝΔ: Ο Τσίπρας προφανώς θεωρεί νίκη το «Μακεδονία του Ίλιντεν» που συζητά με τον Ζάεφ

ΝΔ: Ο Τσίπρας προφανώς θεωρεί νίκη το «Μακεδονία του Ίλιντεν» που συζητά με τον Ζάεφ

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «θράσος» του πρωθυπουργού

nd-ktiri-new
Για θράσος του Αλέξη Τσιπρα να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μετα τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

«Προφανώς θεωρεί νίκη για την χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της "Μακεδονίας του Ιλιντεν" το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της .

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πειραιώς έχει ως εξής:

Ο πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για την χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της «Μακεδονίας του Ιλιντεν» το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ.

Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης