Απολογία Τ. Μαντέλη

Απολογία Τ. Μαντέλη

Απολογία στην ειδική ανακρίτρια κ. Μαρια Νικολακεα δίνει από τις 10.30 το πρωί ο πρώην υπουργός μεταφορών επί κυβέρνησης Σημίτη, κ. Τάσος Μαντέλης.

Απολογία στην ειδική ανακρίτρια κ. Μαρια Νικολακεα δίνει από τις 10.30 το πρωί ο πρώην υπουργός μεταφορών επί κυβέρνησης Σημίτη, κ. Τάσος Μαντέλης.

Ο πρώην υπουργός, κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα, μετά την κυνική ομολογία του στην βουλή οτι πράγματι έλαβε από τα μαύρα ταμία της Siemens 450.000 μάρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαντέλης αρνείται τις κατηγόριες που αντιμετωπίζει και μεταξύ  των άλλων υποστηρίζει οτι σκέλος του κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζει έχει υποπέσει σε παραγραφή.

Ακόμη φέρεται να υποστηρίζει πως τα ποσά αυτά δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση με την σύμβαση με τον ΟΤΕ την περίοδο της θητείας του στο Υπουργείο μεταφορών.

Η απολογία του κ. Μαντελη συνετίζεται έως αυτήν ώρα.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakiskyr

«Όποτε θέλουμε σκοτώνουμε και καμιά 50αριά, αλλά για την ώρα σας κάνουμε τη χάρη και παίρνουμε τηλέφωνο πριν», το μήνυμα των βομβιστών σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ - Στο μισό εκατομμύριο ευρώ οι ζημιές στο κτίριο του Σκάι, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ζούλα

4658506

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν αρκούν οι καταδίκες, αλλά απαιτείται αντίσταση κατά της διολίσθησης της δημοκρατίας, του εκβιασμού και της φθοράς των θεσμών

venizelos_4

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ανέφερε ότι εγκληματούν όσοι μιλούν για προεκλογικές παροχές – Χαρακτήρισε «εγκληματική ενέργεια» που στόχευε στην καρδιά της Δημοκρατίας την επίθεση κατά του ΣΚΑΪ

3