Ποτάμι: Επιδρομές παντού με την ευγενική χορηγία Τόσκα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ποτάμι: Επιδρομές παντού με την ευγενική χορηγία Τόσκα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Όποιος βάλει μια ιδεολογική ταμπέλα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Να δέρνει, να τραμπουκίζει, να καταστρέφει», αναφέρει το κόμμα για την χθεσινή επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης  

Ποτάμι: Επιδρομές παντού με την ευγενική χορηγία Τόσκα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Για «εικόνα ζούγκλας με την ευγενική χορηγία του κ.Τόσκα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» κάνει λόγο το «Ποτάμι», προσθέτοντας ότι «όποιος βάλει μια ιδεολογική ταμπέλα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Να δέρνει, να τραμπουκίζει, να καταστρέφει».

«Τη νύχτα έγινε
επιδρομή στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης. Χθες οι γνωστοί Ρουβίκωνες αποφάσισαν να υποκαταστήσουν το κράτος και μπούκαραν στον Ευαγγελισμό για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Προχθές
Ευέλπιδες δέχθηκαν επίθεση στο κέντρο της Αθήνας
Κλείσιμο
επειδή φορούσαν τη στολή τους», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωση του και προσθέτει:

«Άλλες ομάδες
κάνουν εφόδους και απειλούν κρεοπωλεία και pet shops. Στα πανεπιστήμια τα κρούσματα βίας συνεχίζονται. Όποιος βάλει μια ιδεολογική ταμπέλα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Να δέρνει, να τραμπουκίζει, να καταστρέφει. Εικόνα ζούγκλας με την ευγενική χορηγία του κ.Τόσκα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Τη νύχτα έγινε επιδρομή στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης. Χθες οι γνωστοί Ρουβίκωνες αποφάσισαν να υποκαταστήσουν το κράτος και μπούκαραν στον Ευαγγελισμό για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Προχθές Ευέλπιδες δέχθηκαν επίθεση στο κέντρο της Αθήνας επειδή φορούσαν τη στολή τους. Άλλες ομάδες κάνουν εφόδους και απειλούν κρεοπωλεία και pet shops. Στα πανεπιστήμια τα κρούσματα βίας συνεχίζονται. Όποιος βάλει μια ιδεολογική ταμπέλα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Να δέρνει, να τραμπουκίζει, να καταστρέφει. Εικόνα ζούγκλας με την ευγενική χορηγία του κ.Τόσκα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης