Το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη για Καμμένο - Πολάκη

Το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη για Καμμένο - Πολάκη

Η κυβέρνηση χρειάζεται αλλαγή εκ βάθρων τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη για Καμμένο - Πολάκη
Εκ βάθρων αλλαγή και όχι ρετούς χρειάζεται η κυβέρνηση, όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα, απαντώντας στην ερώτηση γιατί το Ποτάμι δεν μπαίνει στην κυβέρνηση, ο κ.Θεοδωράκης απάντησε κατηγορηματικά: «Σε μια κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου, του κ. Πολάκη και πολλών άλλων υπουργών που δεν ξέρουν τι κάνουν ή μάλλον κάνουν το κακό στην ελληνική κοινωνία, εμείς δεν μπορεί να έχουμε θέση».

Μάλιστα αυτή του την αποστροφή ανήρτησε στη συνέχει στο twitter, γράφοντας: «Η κυβέρνηση δεν θέλει ρετούς, θέλει μια εκ βάθρων αλλαγή. Σε κυβέρνηση με τον κ.Καμμένο και τον κ.Πολάκη, εμείς δεν έχουμε θέση»

Κλείσιμο


Επίσης, ήταν ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με τις σχέσεις του πρωθυπουργού και του κ. Πολάκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να απαλλαγεί επί παραδείγματι από τον κ. Καμμένο ή τον κ. Πολάκη. Με τον κ. Πολάκη κάνουν μαζί διακοπές. Εγώ δεν έχω ούτε σκάφος. Ο κ. Πολάκης πηγαίνει βόλτες με τον κ. Τσίπρα. Δεν διατίθεμαι να κάνω διακοπές με τον κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης