Αμανατίδης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραγραφεί η υπόθεση Siemens

Αμανατίδης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραγραφεί η υπόθεση Siemens

Επανέλαβε ότι οι 1.087 σελίδες του παραπεμπτικού βουλεύματος μεταφρασμένες στα Γερμανικά, είχαν σταλεί στην Εισαγγελία από τις 13 Μαΐου και πως το υπουργείο δεν έχει καμία ευθύνη για την επ’ αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης


Αμανατίδης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραγραφεί η υπόθεση Siemens
«Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν θα παραγραφεί στην υπόθεση της Siemens», τόνισε  ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ επανέλαβε ότι οι 1.087 σελίδες του παραπεμπτικού Βουλεύματος μεταφρασμένες στα Γερμανικά, είχαν σταλεί στην Εισαγγελία από τις 13 Μαΐου και πως το Υπουργείο δεν έχει καμία ευθύνη για την επ’ αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Κλείσιμο
Δικαστικές πηγές δήλωναν, ωστόσο, πως το βούλευμα πρέπει ολόκληρο να έχει μεταφραστεί και επιδοθεί στον αλλοδαπό κατηγορούμενο πριν την έναρξη της δίκης.

Από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έγινε γνωστό πως ο αρμόδιος εισαγγελέας που προσδιορίζει τις δίκες, Ιωάννης Προβατάρης είχε κρούσει κατ' επανάληψη τον κώδωνα του κινδύνου στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

«Εάν στο Μαξίμου, θέλουν πραγματικά να μάθουν ποιος ευθύνεται για το φιάσκο, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τον καθρέφτη», αναφέρει η Ν.Δ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης