Η ΝΔ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Η ΝΔ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

«Οι θέσεις της ΝΔ απέναντι στη βία από όπου και αν προέρχεται είναι πάγιες και σταθερές», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η ΝΔ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη
Η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της καταδικάζει «με τον πιο έντονο τρόπο» την απόπειρα εμπρησμού στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Οι θέσεις της ΝΔ απέναντι στη βία από όπου και αν προέρχεται είναι πάγιες και σταθερές», τονίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κλείσιμο
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά της μεσάνυχτα  στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες νεαροί που περνoύσαν από το δρόμο έριξαν υγρό (προφανώς βενζίνη στην ξύλινη είσοδο του σπιτιού και έβαλαν φωτιά. 

Η πυρκαγιά ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις, ενώ κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική και η ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα, κυρίως από τους καπνούς, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.      

Την ώρα της επίθεσης ο κ. Φλαμπουράρης και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ έρευνες κάνουν η Πυροσβεστική και η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται το υλικό από κάμερες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του δρόμου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης