Νίκος Δένδιας: Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πορεία

Νίκος Δένδιας: Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πορεία

«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ως ΝΔ δεν πηγαίνουμε καθόλου καλά», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας 

Νίκος Δένδιας: Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πορεία
Τον προβληματισμό του για την απήχηση της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Δένδιας επικαλούμενος τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. 

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε «πρέπει ως Νέα Δημοκρατία να αλλάξουμε πορεία» σημειώνοντας ότι «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ως ΝΔ δεν πηγαίνουμε καθόλου καλά». 

Κλείσιμο
Αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι «ευθύνη για την πορεία του κόμματος έχουν και στελέχη που βολεύονται με την σημερινή κατάσταση».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι ο Νίκος Δένδιας  άσκησε δριμεία κριτική και στην κυβέρνηση και ανέφερε: «πολύ κουβέντα βλέπω στην κυβέρνηση, δουλειά δεν βλέπω» και δεν δίστασε να εκφράσει τους φόβους της ότι «οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι αστήρικτες».

Ακόμη επισήμανε ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και η οικονομία βουλιάζει».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας σήμερα υπενθυμίζοντας ότι «επί δύο χρόνια δεν υπήρχαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και λυπάμαι για το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση». 

Τέλος σχολίασε τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή των Εξαρχείων και είπε: «Η πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχθεί την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Ο κ. Βαρουφάκης και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να πηγαίνει όπου αυτός κρίνει». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης