Νομοθετική πρωτοβουλία για τις σπουδές του Ρωμανού επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Νομοθετική πρωτοβουλία για τις σπουδές του Ρωμανού επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Αναμένεται να επιτρέπει στον 21χρονο την παρακολούθηση των μαθημάτων εξ αποστάσεως

Νομοθετική πρωτοβουλία για τις σπουδές του Ρωμανού επεξεργάζεται η κυβέρνηση
Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο για την περίπτωση του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται, συνομιλεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

Κλείσιμο


Σε περίπτωση που δεν δοθεί λύση στο ζήτημα από πλευράς δικαστικού συμβουλίου στην κυβέρνηση θα αναλάβουν νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται να επιτρέπει στον 21χρονο την παρακολούθηση των μαθημάτων εξ αποστάσεως.

Στην κυβέρνηση περιμένουν την απόφαση των δικαστών και μετά από αυτή θα πράξουν αναλόγως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το απόγευμα της Τρίτης, πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Μοναστηράκι για τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, απ' όπου και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το παρόν κείμενο.

Στην πορεία αλληλεγγύης υπολογίζεται ότι συμμετέχουν περίπου 4.000 άνθρωποι. Από το μοναστηράκι και μέσω των οδών Αθηνάς και Σταδίου, η πορεία κατευθύνεται προς το Σύνταγμα.



Πορείες συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό γίνονται το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο και σε άλλες επαρχιακές πόλεις, 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης