Επιμένει ο Γλέζος στο «όχι» για το μπόνους των 50 εδρών

Επιμένει ο Γλέζος στο «όχι» για το μπόνους των 50 εδρών

«Θα καταθέσουμε πρόταση για απλή αναλογική και θα πάμε πάλι σε εκλογές» είπε το πρωί της Τρίτης στο MEGA - Είναι ανήθικο να κυβερνήσουμε με το μπόνους

Επιμένει ο Γλέζος στο «όχι» για το μπόνους των 50 εδρών
Επιμένει ο Μανώλης Γλέζος στην πρότασή του για καθιέρωση της απλής αναλογικής. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά την έντονη αμηχανία που προκάλεσε στην Κουμουνδούρου επανήλθε σήμερα με νέες του δηλώσεις στο MEGA, λέγοντας ότι είναι ανήθικο να δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει με το μπόνους των 50 εδρών, τη στιγμή που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κυβερνά με αυτό το μπόνους παρά τη λαϊκή θέληση.

Μάλιστα τόνισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση με το μπόνους των 50 εδρών, θα φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου που θα καθιερώνει την απλή και άδολη αναλογική και θα προκηρύξει και πάλι εκλογές.

Κλείσιμο


Υπογράμμισε μάλιστα πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόλυτη πλειοψηφία του 51% και αναφέρθηκε στην δέσμευση της Κουμουνδούρου για καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Μιλώντας για μετεκλογικές συνεργασίες είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοικτός σε όλους όσοι πιστεύουν στις δικές του θέσεις, ενώ αναφέρθηκε και σε παλαιότερη δέσμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έλεγε πως ακόμη και με αυτοδυναμία θα ζητήσει συνεργασία και με άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης