ΠΑΟΚτσηδες σε Τσίπρα: Πρόεδρε βοήθησέ μας με τα χρέη της ομάδας

ΠΑΟΚτσηδες σε Τσίπρα: Πρόεδρε βοήθησέ μας με τα χρέη της ομάδας

Την χαλαρή διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ - Το αστείο για τον ΕΝΦΙΑ και την σοκαρισμένη κούκλα του ΕΚΑΒ

ΠΑΟΚτσηδες σε Τσίπρα: Πρόεδρε βοήθησέ μας με τα χρέη της ομάδας
Χαλαρή ήταν η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το πρωί του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από πολλά σταντ και κοντοστάθηκε σε αυτό του CERN όπου ενημερώθηκε για τις εξελίξεις του προγράμματος ενώ αντάλλαξε πάσες με την protonball, μια μπάλα αποτελούμενη από προτόνια.

Ενδεικτικό της χαρούμενης διάθεσης που επικράτησε ήταν το σχόλιο που έκανε ο κ. Τσίπρας όταν επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΚΑΒ. Εκεί, όπως μεταδίδει το thestival.gr, δέχθηκε μαθήματα πρώτων βοηθειών από τους ειδικούς. Όταν οι διασώστες του έδειξαν μια κούκλα εκπαίδευσης (προσομοιωτής ασθενούς) η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και για το λόγο αυτό δεν έδινε κανένα σημείο ζωής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε: «μάλλον της ήρθε το μπουγιουρντί του ΕΝΦΙΑ».

Όταν συνάντησε ομάδες φοιτητών που έχουν διακριθεί σε κατασκευές ρομπότ και ηλεκτρικών αυτοκινήτων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «μεγάλη πληγή» τη φυγή έξυπνων νέων από την Ελλάδα. 

Κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε και φίλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι του έκαναν δώρο μια φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξομολογείται ότι πλέον δεν δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ όταν περνάει τη Λάρισα αφού αυτό ενοχλούσε, όπως είπε χαριτολογώντας, τους συντρόφους του οπαδούς του Άρη.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης