Σύλληψη Μαζιώτη: "Διαγωνισμός" υπουργών για τα συγχαρητήρια

Σύλληψη Μαζιώτη: "Διαγωνισμός" υπουργών για τα συγχαρητήρια

Πρώτος ο νυν υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας έστειλε μέσω Twitter εύσημα στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης - Τους τραυματίες επισκέφτηκαν οι υπουργοί Υγείας και Τουρισμού

Σύλληψη Μαζιώτη: "Διαγωνισμός" υπουργών για τα συγχαρητήρια
Σε πραγματικό... "διαγωνισμό" επιδόθηκαν οι υπουργοί ως προς το ποιος θα προλάβει να δώσει πρώτος τα συγχαρητήριά του στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τη σύλληψη Μαζιώτη!

Τον τόνο και την... πρωτιά στις ευχές και στα συγχαρητήρια έδωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o υπουργός Ανάπτυξης - και πρώην Δημοσίας Τάξης - Νίκος Δένδιας.

«Συγχαρητήρια στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τη μεγάλη επιτυχία της σύλληψης Μαζιώτη», ανέφερε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:
Κλείσιμο
«Υπενθυμίζω όσα είπα στις 11/6/2014: “Αν το πρόγραμμα που έχει τεθεί ακολουθηθεί, θα έχουμε απτά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα”».



Ως μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτήρισε τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η σύλληψη του τρομοκράτη «αποδεικνύει ότι η Ελλάδα διαθέτει έναν μηχανισμό του κράτους δικαίου που μπορεί να προστατεύσει την ασφάλεια των πολιτών και τη δημοκρατία».

Όπως ανέφερε, «ο αγώνας εναντίον της τρομοκρατίας είναι ένας αγώνας υπέρ της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου», σημειώνοντας ότι «στα θέματα αυτά δεν χωρούν εκπτώσεις και συμβιβασμοί, ούτε μισόλογα».

Ανάλογα συγχαρητήρια έδωσαν προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και οι υπουργοί Υγείας Μάκης Βορίδης και Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, οι οποίοι μάλιστα νωρίτερα το απόγευμα επισκέφτηκαν τον ελαφρά τραυματισμένο – κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του τρομοκράτη Μαζιώτη με αστυνομικούς - 19χρονο Αυστραλό τουρίστα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης