Υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» η Βουλή

Υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» η Βουλή

Υπερ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι 51 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατά 46 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ από τη διαδικασία απουσίαζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος

Υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» η Βουλή
Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ από τη σύνθεση του Α’ θερινού τμήματος.

Υπερ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι 51 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατά 46 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ από τη διαδικασία απουσίαζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε και επί του συνόλου ενεργοποιώντας με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα των κομμάτων να καταθέσουν τις προτάσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ηδη η κυρία Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι καταθέτει το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ψηφισμένο νομοσχέδιο ανεβάζοντας με τον τρόπο αυτό τις προτάσεις σε έξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο και έως τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα κατατεθούν και τα υπόλοιπα αιτήματα από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς, ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή.
Κλείσιμο

Πέραν αυτών, αίσθηση και προβληματισμό προκαλούν ορισμένες αντικαταστάσεις βουλευτών από τις ΚΟ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του «γαλάζιου» στρατοπέδου αντικαταστάθηκαν οι Χρίστος Δήμας, Κώστας Κόλλιας, Ευάγγελος Μπασιάκος, Ελένη Ράπτη, Μάριος Σαλμάς και Μάξιμος Χαρακόπουλος. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκαν οι Θάνος Μωραΐτης και Αχμέτ Χατζή Οσμάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης