Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη

Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επιβεβαίωσε την δεδομένη υποστήριξή του στον νυν δήμαρχο Αθηναίων

Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη
Την στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στο πρόσωπο του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη εξέφρασε -επίσημα- σήμερα ο κ. Φώτης Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επιβεβαίωσε την δεδομένη υποστήριξή του στον νυν δήμαρχο Αθηναίων, εν όψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Μαΐου, έπειτα από τη σημερινή συνάντησή τους στο δημαρχείο Αθηνών.

«Συμφωνήσαμε ότι η αυτοδιοίκηση είναι ένας ανεξάρτητος φορέας και ένας φορέας αιχμής για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καμίνης και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης είπε ότι έχει γίνει και θα γίνει σημαντικό έργο από τον δήμο της Αθήνας ο οποίος -όπως είπε- «υπηρέτησε την αντίληψη της χειραφετημένης τοπικής  αυτοδιοίκησης».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμίνης εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καμίνης έχει τη στήριξη της Κίνησης των «58», ενώ ο ίδιος ανήκει στην πρωτοβουλία των «πέντε δημάρχων». Μάλιστα στο έργο των κ.κ. Καμίνη και Μπουτάρη είχε αναφερθεί ο καθηγητής κ. Βούλγαρης στην πρώτη πολιτική εκδήλωση των "58" στο Ακροπόλ, ενώ ο κ. Καμίνης ήταν παρών εκεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης