Πάγκαλος: Όσοι βιαιοπραγούν είναι αυτοί που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος: Όσοι βιαιοπραγούν είναι αυτοί που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός για τη συνεργασία Τσίπρα-Καμμένου, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος

Πάγκαλος: Όσοι βιαιοπραγούν είναι αυτοί που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αφού σχολίασε για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «την κυβέρνηση δεν την ρίχνεις για να κάνεις παιχνίδι, αλλά για να πάρεις της θέση της κυβέρνησης και να γίνεις εσύ πρωθυπουργός», ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στο STAR, είπε για το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι «γενικότητες και περιαυτολογίες».
Κλείσιμο

Αναγνώρισε, επίσης, αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και τώρα πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ ως εκείνους που κυρίως φωνάζουν, βρίζουν και οδηγούν σε πράξεις βίας ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση μιας γενικής γραμματέως που, όπως είπε, «ήταν ΠΑΣΟΚ, έγινε ΝΔ και τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας τις αναφορές του στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι είναι «ένα μέρος της κομμουνιστικής αριστεράς» που αυξάνει τα ποσοστά της πάνω από το 10% όταν δημιουργεί συμμαχίες. «Σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι περιθωριακοί των μεγάλων αστικών κέντρων» υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι ο Τσίπρας θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. «Και γι' αυτό θα υπάρξει μεγάλη πολιτική αβεβαιότητα και απογοήτευση την επόμενη ημέρα της εκλογής Τσίπρα στην πρωθυπουργία» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Μιλώντας, τέλος, για την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος το χαρακτήρισε «πρωτοφανή οικονομικό και πολιτικό άθλο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης