Σαμαράς: Πρωτίστως με ενδιαφέρει να βγει η χώρα από την κρίση

Σαμαράς: Πρωτίστως με ενδιαφέρει να βγει η χώρα από την κρίση

Πριν από μερικούς μήνες δεν πίστευε κανένας ότι θα πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα - Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ «δηλητηριάζει» την πολιτική ζωή

Σαμαράς: Πρωτίστως με ενδιαφέρει να βγει η χώρα από την κρίση
Το καφενείο της Βουλής επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες τον υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη και τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή κ. Νίκου Τσούτσια. 

Ο κ. Σαμαράς δέχτηκε να μίλησει με δημοσιογράφους για τα τρέχοντα ζητήματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε την άποψη ότι η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ τη δεδομένη στιγμή που βρίσκεται η Τρόικα στη χώρα, δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα. Επιπλέον σημείωσε ότι πιστεύει πως ο φόρος ακινήτων θα είναι προς τη δικαιότερη κατεύθυνση απ´ ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ο πρωθυπουργός επίσης εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ότι πριν απο μερικούς μήνες δεν πίστευε ούτε η ελληνική κυβέρνηση, ούτε η Τρόικα πως μπορεί  η χώρα να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα. Τέλος ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι αυτό που πρωτίστως τον ενδιαφέρει είναι να βγει η χώρα από την κρίση.

Κλείσιμο
Ο κ. Σαμαράς δέχτηκε να φωτογραφηθεί από τους δημοσιογράφους και απεχώρησε όταν στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης