Παναγιωτόπουλος: Η πρόταση μομφής κρύβει τα εσωτερικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιωτόπουλος: Η πρόταση μομφής κρύβει τα εσωτερικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ

«Πρόκειται για μετέωρο βήμα για να μην ακούγονται φωνές όπως του Μανώλη Γλέζου» υποστήριξε ο υπουργός Πολιτισμού

Παναγιωτόπουλος: Η πρόταση μομφής κρύβει τα εσωτερικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι η κατάθεση της πρότασης μομφής από το ΣΥΡΙΖΑ δεν εξυπηρετεί τίποτα περισσότερο από το να κρύψει τα σωρευτικά εσωτερικά του αδιέξοδα εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Είναι ένα ακόμη μετέωρο βήμα που προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο για να μην ακούγονται οι φωνές συνιστωσών και στελεχών όπως ο Μανώλης Γλέζος που έθεσε το ερώτημα από πού θα βρει τα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει όσα λέει», είπε ο υπουργός Πολιτισμού και σχολίασε πως «όσα λέει και προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθουν, είναι πολιτικές που μπορεί να οδηγήσουν σε εθνικές και κοινωνικές τραγωδίες».
Κλείσιμο

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναρωτήθηκε, επίσης, «ποιο είναι το πρόβλημα; Γιατί η κυβέρνηση πρέπει να πέσει τώρα;», παρατηρώντας ότι «η εικόνα που δίνεται αυτή την ώρα στο εξωτερικό είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτική αστάθεια στη χώρα».

Ως προς τον τομέα της ευθύνης του, ο υπουργός Πολιτισμού ενημέρωσε τη Βουλή ότι το προσεχές διάστημα καταθέτει στη Βουλή δύο νομοσχέδια. Με το πρώτο θα γίνει ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο δύο οδηγιών για τα πνευματικά δικαιώματα «για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους δημιουργούς αυτή τη δύσκολη στιγμή». Το άλλο νομοσχέδιο θα επιδιώκει τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τα θέατρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης