Το σαρδάμ του Τσίπρα: Μπέρδεψε τα υπουργεία με τα υποβρύχια

Το σαρδάμ του Τσίπρα: Μπέρδεψε τα υπουργεία με τα υποβρύχια

«Τα υπουργεία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ακόμα»

Το σαρδάμ του Τσίπρα: Μπέρδεψε τα υπουργεία με τα υποβρύχια
Ένα σαρδάμ που έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύοντας τα υποβρύχια με τα υπουργεία ήταν αρκετό για να προκαλέσει γέλια στην αίθουσα της Ολομέλειας.

«Κρατάει ενέχυρο 4 ετοιμοπαράδοτα...υπουργεία ... έεεε υποβρύχια ηθελα να πω...» είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Ισκαντάρ Σαφά, αποκαλύπτοντας εμμέσως με το lapsus linguae την βιασύνη πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας και να γίνουν υπουργοί...

Στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα γερμανικά υποβρύχια ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:«Δεν μπορώ να πειστώ ότι ψηφίζεται στη βουλή ένας νόμος από τον οποίο χάνει το δημόσιο αντισταθμιστικα οφέλη και αναλαμβάνει ένας επενδυτής με τι κεφάλαιο και τι εχέγγυα; Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και έχει εισπράξει 350 εκατομμύρια ευρώ και κρατάει ενέχυρο 4 ετοιμοπαράδοτα...υπουργεία ... έεεε υποβρύχια ηθελα να πω...» είπε ο κ. Τσίπρας εν μέσω γέλιων από όλα τα έδρανα της Βουλής.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά ο κ. Τίπρας συνέχισε και αυτός χαμογελώντας να λέει: «Τα υπουργεία δεν είναι ετοιμαπαράδοτα ακόμα... αλλά όπως ξέρετε γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης