Δημήτρης Στρατούλης: Δεν μας πείθουν οι διαψεύσεις Κασιδιάρη

Δημήτρης Στρατούλης: Δεν μας πείθουν οι διαψεύσεις Κασιδιάρη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πολιτική θρασυδειλία της Χρυσής Αυγής ενώ όπως εκτιμά αν όντως πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής πίσω από τη δολοφονία τότε υπάρχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα

Τα πανηγύρια της σκοπιανής προπαγάνδας
Δημήτρης Στρατούλης: Δεν μας πείθουν οι διαψεύσεις Κασιδιάρη
«Δεν μας πείθουν οι δηλώσεις και οι διαψεύσεις Κασιδιάρη» είπε μιλώντας στο Mega ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης αναφερόμενος στην διάψευση στην οποία προέβη ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για την εμπλοκή μελών του κόμματός του στην δολοφονική επίθεση του Κερατσινίου.

«Αν όπως ακούγεται είναι ''τάγματα εφόδου'' της Χρυσής Αυγής τότε υπάρχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα γιατί έρχεται σε μια αλυσίδα ενεργειών που έχουν γίνει όπως ο προπηλακισμός του Δημάρχου και συγγενών θυμάτων στο Μελιγαλά, και η επίθεση στο ΚΚΕ» ανέφερε ο κ. Στρατούλης ενώ εβαλε και εναντίον του Ηλια Κασιδιάρη λέγοντας:
«Δεν μας πείθουν οι δηλώσεις και οι διαψεύσεις του Κασιδιάρη διότι αυτή είναι η τακτική τους. Σε όλες τις επιθέσεις που έχουν  κάνει, βγαίνουν μετά και τις διαψεύδουν. Το ίδιο έκαναν και όταν επιτέθηκαν εναντίον μου στο Ολυμπιακό Στάδιο, το ίδιο έκανε ο Κασιδιάρης όταν χτύπησε την Κανέλη και τη Δούρου μπροστά στις κάμερες. Βγήκε αμέσως μετά και έκανε μηνύσεις αντιπερισπασμού. Η Χρυσή Αυγή είναι γνωστή για την πολιτική της θρασυδειλία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Στρατούλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης