Ορκωτοί λογιστές «σαρώνουν» τα οικονομικά Ντόρας- Κούβελου

Ορκωτοί λογιστές «σαρώνουν» τα οικονομικά Ντόρας- Κούβελου

Στο μικροσκόπιο ομάδας ορκωτών λογιστών έχει μπει η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του ζεύγους Κούβελου – Μπακογιάννη ενώ στα χέρια τους φθάνουν νέα στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς....

Ορκωτοί λογιστές «σαρώνουν» τα οικονομικά Ντόρας- Κούβελου
Στο μικροσκόπιο ομάδας ορκωτών λογιστών έχει μπει η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του ζεύγους Κούβελου – Μπακογιάννη ενώ στα χέρια τους φθάνουν νέα στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ετοιμάζεται να καλέσει τον προϊστάμενο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» Παναγιώτη Νικολούδη προκειμένου να δώσει επιπλέον διευκρινήσεις για την υπόθεση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες» Ευάγγελος Αργύρης έχει δώσει εντολή να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η κοινή δήλωση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του κ. Κούβελου προκειμένου σύντομα να υπάρξει σχετικό πόρισμα. Όμως, ξεχωριστοί έλεγχοι και πορίσματα θα υπάρξουν και για κάθε μια από τις περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στην «λίστα» Βενιζέλου η οποία περιλαμβάνει όλα τα πολιτικά πρόσωπα και τους συγγενείς τους που έστειλαν χρηματικά εμβάσματα ανω των 100.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις για τις οποίες δεν θα διαπιστωθούν παρατυπίες, είπε ότι από το νόμο δεν μπορεί να αποκαλύψει τα στοιχεία των ελεγχομένων, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενημερωθούν σχετικά οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης