Κασσελάκης: Άκουσε τα κάλαντα με τον Τάιλερ από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» - Δείτε βίντεο

Κασσελάκης: Άκουσε τα κάλαντα με τον Τάιλερ από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» - Δείτε βίντεο

Πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Κουμουνδούρου για τα κάλαντα των Χριστουγέννων – Δείτε φωτογραφίες

kasselakis_kalanta5
Στην Κουμουνδούρου για τα κάλαντα των Χριστουγέννων βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

Εκεί βρέθηκε και ο Σύλλογος «Δικταίοι Καστρινοί» μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, που είπαν τα κάλαντα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxwduouzjz8p)


Κλείσιμο
kasselakis_kalanta1__1_

Η κρητική λύρα και το λάουτο συνέχισαν να ηχούν και μετά τα κάλαντα, ενώ δεν έλειψε και η μαντινάδα: «στην Κουμουνδούρου ήρθαμε απόψε να σας δούμε και τα δικά μας κάλαντα τώρα θα σας επούμε». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντάλλαξε δώρα με τους χορευτές και τους οργανοπαίκτες. Του έδωσαν ένα καλάθι με κρητικά προϊόντα και εκείνος τους μοίρασε χειροποίητα γούρια φτιαγμένα από πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Ο κ. Κασσελάκης, ευχήθηκε «χρόνια πολλά», «ειρήνη σε όλον τον κόσμο και αλληλεγγύη ανάμεσα μας στην ελληνική κοινωνία» και «πάντα με χαμόγελο», δηλώνοντας πάρα πολύ υπερήφανος «που έχουμε τους Κρητικούς μας εδώ σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων».

Μετά την ολοκλήρωση της σύντομης εκδήλωσης και αφότου έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες, στήθηκε ένα μικρό αυτοσχέδιο «γλέντι» ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, με τον κ. Κασσελάκη και μεταξύ άλλων τους Γ. Βασιλειάδη, Ευ. Αποστολάκη, Μ. Καπνισάκη, Δ. Βουτυράκου, Λ. Κρέτσο, με κεράσματα τσικουδιάς και τους οργανοπαίκτες να παίζουν κρητικούς σκοπούς, επιφυλάσσοντας και μια αυτοσχέδια μαντινάδα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, η Κρήτη σας φωνάζει να ‘τος ο πρωθυπουργός σιγά- σιγά χαράζει»

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του θα αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ όπου θα περάσουν την περίοδο των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους.

kasselakis_kalanta1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης